Rosensanghans höstretreat i Gråbo, Lerum kommun

28-30 september 2018, Gråbogården

Våra vänner i Göteborg bjuder in till retreat i september. Nedan kan du läsa om retreaten

 

Kära vänner!

Nu är Rosensanghans höstretreat 2018 öppet för anmälan!

Vi träffas för en helg i medveten närvaro och gemenskap, ledd av monastiska lärare ur Thich Nhat Hanhs tradition. Platsen i år är Gråbogården, http://www.grabogarden.se/. Läs mer om retreatet nedan, eller ladda ner ett dokument med all information här:https://goo.gl/weCwnx

I år får vi åter besök av syster Song Nghiem, samt flera yngre systrar och bröder, från EIAB. Eventuellt kommer även broder Phap An, men det är i skrivande stund ännu inte klart.

Läs mer om EIAB och lärarna där här: https://www.eiab.eu/index.php?index=125.

Under några dagar kommer vi samman i en enkel gemenskap, där vi tillsammans utforskar den buddhistiska undervisningen i konsten att leva lyckligt i det innevarande ögonblicket. Vi praktiserar sittande och gående meditation, djupavslappning, dharmasamtal och medvetna måltider. Alla är välkomna, oavsett förkunskaper.

När: Ankomst från kl 17. Från kl 18 serveras soppa, och retreatet inleds kl 19.00.
Vi avslutar senast kl 16 söndagen 30 september. 

Var: Gråbogården. Se vägbeskrivning här: https://goo.gl/Wn7AJo. Lättast tar du dig med bil, eller kollektivt till Gråbo där det finns möjlighet att bli hämtad med bil.

Kostnad: 2 100 kr (1500 kr för student/arbetslös/pensionär/sjukskriven).

Anmälan:

Steg 1: via formuläret https://goo.gl/forms/xHuFiYw2zywdK9Ga2 

Steg 2: inbetalning av avgiften till Handelsbanken 6856-827 613 148 (betalningsmottagare Ulrika Bokeberg). Vid betalning ska du ange ditt namn i fältet för meddelande, så att vi kan koppla din inbetalning till din anmälan.

Efter inbetalning är din plats garanterad och anmälan bindande, men du kan överlåta din plats till någon annan.

Vi kommer att vänta några veckor innan vi går ut offentligt med möjligheten att anmäla sig, så att ni som praktiserar i sanghorna har tid på er att boka en plats. 

Hoppas att vi ses! 

Rosensanghans Care Taking Council

Epost: rosensanghan@gmail.com
Webbhttps://rosensanghan.weebly.com/